Glasvæg til badeværelse monteres med solide materialer

Er du interesseret i at få en glasvæg til badeværelse i din bolig i Solrød, er vi parate til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med montering af brusekabiner i glas, hvilket er rigtigt meget oppe i tiden netop nu. Det giver et stilrent look og er utrolig effektivt i forhold til afskærmning.

Med en glasvæg til bad får du en flot løsning, der tjener et klart formål. Et badeforhæng har svært ved at forhindre vand at komme ud af kabinen. Man ser typisk glasvæg til badeværelset i nyere boliger, da det er moden lige nu. Hos Reel Glas tilbyder vi forskellige løsninger, hvor du helt selv kan vælge, hvordan og hvorledes det skal se ud i Karlslunde og Greve.

Flot glasvæg til badeværelse til den kvalitetsbevidste boligejer

En glasvæg til badeværelse er med til at give badeværelset et mere eksklusivt udseende og tilfører helt nye dimensioner sammenlignet med et badeforhæng. Det føles meget mere åbent at have glas monteret, fordi det er gennemsigtigt og ikke optager for meget plads.​

Skal du have monteret en flot glasvæg til badeværelse i din brusekabine, har vi flere gode idéer og kan rådgive dig i forhold til valg af materialer og udseende. Vi har hjulpet mange boligejere med stilrene løsninger - og derfor kan vi også hjælpe dig, så du får dit drømmebadeværelse.

​Kontakt os vedrørende et tilbud

Vil du høre mere om dine muligheder for en glasvæg til badeværelse eller energiruder, er vi meget interesseret i at tage en ganske uforpligtende samtale med dig. Vi er et kvalitetsbevidst glarmesterfirma, der dagligt hjælper lige så kvalitetsbevidste boligejere med at udleve deres drømme om et nydeligt badeværelse i lækre, flotte materialer.

Kontakt os på telefon 46 15 51 40/40 54 15 58 - eller skriv til os på info@reelglas.dk for et god tilbud.​

Ønsker du et UFORPLIGTENDE tilbud på glasarbejde?​

Så udfyld nedenstående formular og så vender vi tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Glarmesterlauget​

Glas i specialmål​

Eksisteret siden 1989

​"Fik skiftet termoruder til aftalt tid og pris. Kan varmt anbefale REEL Glas!"

- Dorthe Johansen​

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på Anmeld håndværker

Firmainfo

​​REEL GLAS ApS

​CVR: 10140552

Bjælkevangen 17

2690 Karlslunde​

Tlf.: 46 15 51 40

​Mobil: 40 54 15 58

E-mail: info@reelglas.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt