Energiruder monteres og udskiftes

​Hos Reel Glas tilbyder vi montering og udskiftning af energiruder i Solrød. Vi har mange års erfaring som glarmester og har gennem årene siden 1989 hjulpet masser af private boligejere med at få nye, tidssvarende ruder, der holder bedre på varmen i Karlslunde og Greve.

Energiruder er tre gange så effektive, hvad angår isoleringsevne. Skal du have skiftet dine ruder, er det altid en god investering at vælge energiruder, da de skaber et bedre og mere stabilt indeklima. De har en mærkbar, positiv effekt på dit varmeforbrug, der vil falde betragteligt.

Hvad er energiruder?

En energirude er en rude, der er med til at holde på varmen inden i huset, i stedet for at den siver ud igen ved vinduerne. Når du skal have nye vinduer, findes der nærmest kun energiruder. Det er blevet den nye standard, da det er den bedste løsning for din bolig og for din varmeregning.

Mange tror, at energiruder og termoruder er det samme. Det er dog to vidt forskellige typer vinduer. termoruder var det, man brugte før i tiden. De er nu blevet skiftet ud med energiruder, som har mange flere fordele.

Energiruder er kendetegnet ved at være med 2- eller 3-lags glas. Mindst et af disse lag glas har fået en særlig belægning, der netop er med til at kendetegne en energirude. Denne belægning er en metalbelægning, så du ikke kan se med det blotte øje. Du får derfor stadig gennemsigtige ruder, som er du vant til.

Imellem glassene på en energirude vil der være argon. Argon er en gasart, der er med til at sikre en bedre isoleringsevne. Når man kombinerer den usynlige metalbelægning og denne gasart, får du en særdeles god isoleringsevne.

Isoleringsevnen sikrer, at varmen fra solen kan trænge ind igennem vinduerne. Når varmen kommer ind igennem vinduet, vil den dog ikke reflektere tilbage ud igennem vinduet. Dette gælder også med de varmekilder, du har inde i huset. Energiruderne vil i stedet sørge for at reflektere varmen rundt i rummet, i stedet for at det fiser ud ved vinduerne.

Dette er en af grundene til, at energiruder er meget bedre end termoruder. Ved termoruder får du typisk to lag glas. Disse vil ikke have den særlige metalbelægning, der er ved energivinduer. Derudover vil der også være helt almindelig luft imellem de to lag glas. Dette har derfor ikke den samme fordelagtige isoleringsevne, som energiruder har.

Det korte af det lange er, at du får rigtig meget ud af at udskifte dine gamle termoruder med energiruder.

Hvad koster energiruder?

Prisen for energiruder afhænger i høj grad om, hvilket mærke du vælger. Der findes en masse forskellige mærker af energiruder, hvor prisen selvfølgelig vil variere fra producent til producent.

Det er dog ikke det eneste, der kan gøre, at priserne på energiruder varierer. En anden faktor er også størrelsen på dine vinduer. Jo større energivinduer du har brug for, desto højere vil prisen typisk også være.

Derudover kan der også være undtagelser, hvis du for eksempel skal have fremstillet energiruder efter specialmål. Her vil prisen selvfølgelig også blive påvirket af det. Slutteligt kan det også være dit valg af materialer til rammerne uden om glasset, der kan påvirke prisen.

Der er derfor mange forskellige faktorer, der påvirker, hvor meget en energirude koster. Ønsker du en billig løsning, kommer vi gerne med vores anbefalinger til, hvor og hvordan du får det.

Hvad koster montering af energiruder?

Det kommer helt an på, hvor mange energiruder vi skal montere for dig. Vi tilbyder gode, konkurrencedygtige priser på montering af energiruder, så du får din bolig udstyret med nogle robuste ruder, der holder i mange år. Ved montering af energiruder sørger vi selvfølgelig for, at de er sluttet helt tæt og sidder, som de skal. ​

Der er klare fordele ved at vælge at få nye ruder i din bolig - særligt hvis du bor i en ældre bolig. Du kan opnå en stor besparelse med energiruder på såvel kort og lang sigt, hvorfor rigtig mange boligejere vælger at få dem monteret, når de alligevel er i færd med at få nye ruder.

Få en erfaren og kompetent glarmester til at klare monteringen

Når du skal have monteret energiruder, skal det gøres ordentligt. Bliver der ikke gjort korrekt, kan det have stor betydning for din varmeregning. Det kan nemlig betyde, at ruderne ikke slutter helt tæt, hvilket gør det muligt for varmen at sive ud.

Det er selvfølgelig ikke en fordel. Hos Reel Glas har vi derfor stor fokus på, at det skal gøres rigtigt første gang. Det sikrer dig, at du kan få den besparelse på din varmeregning, som du havde set frem til ved udskiftning af ruderne.

Vi har en masse erfaring med at arbejde med udskiftning og montering af energiruder. Vi har derfor helt styr på, hvordan vi skal bære os ad for at sikre dig et godt og holdbart slutresultat.

Vi lægger vægt på godt håndværk, hvor vi bruger de rigtige metoder til montering af vinduer. Derudover bruger vi vores erfaring til at løse både komplekse og knapt så komplekse opgaver. Du er derfor sikret en glarmester, der har helt styr på, hvordan du får nye energiruder til din bolig.

Vi rådgiver dig til dit valg af energiruder

Der kan være mange forskellige beslutninger, der skal tages, når du skal have energiruder. Det kan være alt fra at vælge energiruder med den rigtige mærkning til at vælge vinduer fra den rigtige producent.

Når du skal have energiruder, er der, ligesom ved så mange andre ting, en energimærkning, du kan gå efter. Mærkningen siger noget om, hvor energivenlige ruderne er. Når du skal have nye energiruder, er der et krav om, at det skal være minimum A- eller B-mærkning.

Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige ruder, der netop svarer til dette krav. Derudover kommer vi også gerne med rådgivning på andre punkter, når det kommer til valg af energivinduer.

Vi kan udskifte energivinduer fra alle producenter. Det er derfor ikke nogen hindring for os, hvilken producent du vælger. Vi kan derfor også komme med vores erfaring i forhold til de forskellige egenskaber ved diverse producenters energiruder.

Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning, der passer til dit behov og din pengepung. Vi kan derfor være en rigtig god sparringspartner at tage med på råd. Du er derfor i trygge hænder, når du henvender dig til os med et ønske om at få monteret energiruder.

Kontakt os og få et godt tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på energiruder til din bolig, skal du være så velkommen til at ringe og fortælle os lidt mere om, hvad du har i tankerne. Vi kan selvfølgelig rådgive dig om de mange muligheder, så du får den helt rigtige løsning til dine behov og din økonomi. Vi tilbyder også glasvæg til badeværelse der giver et stilrent look.

Du kan kontakte os på telefon 46 15 51 40/40 54 15 58 eller skrive til os på info@reelglas.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.

Ønsker du et UFORPLIGTENDE tilbud på glasarbejde?​

Så udfyld nedenstående formular og så vender vi tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Glarmesterlauget​

Glas i specialmål​

Eksisteret siden 1989

​"Fik skiftet termoruder til aftalt tid og pris. Kan varmt anbefale REEL Glas!"

- Dorthe Johansen​

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på Anmeld håndværker

Firmainfo

​​REEL GLAS ApS

​CVR: 10140552

Bjælkevangen 17

2690 Karlslunde​

Tlf.: 46 15 51 40

​Mobil: 40 54 15 58

E-mail: info@reelglas.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt