Medlem af Glarmesterlauget

  Glas i specialmål

  Eksisteret siden 1989

Ring til os på: 

46 15 51 40

Eller på Mobil: 

40 54 15 58

Energiruder monteres og udskiftes

Hos Reel Glas tilbyder vi montering og udskiftning af energiruder i Solrød. Vi har mange års erfaring som glarmester og har gennem årene siden 1989 hjulpet masser af private boligejere med at få nye, tidssvarende ruder, der holder bedre på varmen i Karlslunde og Greve.

Energiruder er tre gange så effektive, hvad angår isoleringsevne. Skal du have skiftet dine ruder, er det altid en god investering at vælge energiruder, da de skaber et bedre og mere stabilt indeklima. De har en mærkbar, positiv effekt på dit varmeforbrug, der vil falde betragteligt.

Hvad koster montering af energiruder?

Det kommer helt an på mærke, model, størrelse og flere parametre. Vi tilbyder gode, konkurrencedygtige priser på energiruder, så du får din bolig udstyret med nogle robuste ruder, der holder i mange år. Ved montering af energiruder sørger vi selvfølgelig for, at de er sluttet helt tæt og sidder, som de skal.​

Der er klare fordele ved at vælge at få nye ruder i din bolig - særligt hvis du bor i en ældre bolig. Du kan opnå en stor besparelse med energiruder på såvel kort og lang sigt, hvorfor rigtigt mange boligejere vælger at få dem monteret, når de alligevel er i færd med at få nye ruder.

Kontakt os og få et godt tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på energiruder til din bolig, skal du være så velkommen til at ringe og fortælle os lidt mere om, hvad du har i tankerne. Vi kan selvfølgelig rådgive dig om de mange muligheder, så du får den helt rigtige løsning til dine behov og din økonomi.

Du kan kontakte os på telefon 46 15 51 40/40 54 15 58 eller skrive til os på info@reelglas.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.

Ønsker du et UFORPLIGTENDE tilbud på glasarbejde?​

Så udfyld nedenstående formular og så vender vi tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 13 anmeldelser på Anmeld håndværker

Firmainfo

​​REEL GLAS ApS

​CVR: 10140552

Bjælkevangen 17

2690 Karlslunde​

Tlf.: 46 15 51 40

​Mobil: 40 54 15 58

E-mail: info@reelglas.dk

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reel Glas ApS
Bjælkevangen 17
2690 Karlslunde